Βαθμολογία

(Χ)ωρίς νικητή στο Βιολογικό

Χωρίς νικητή έληξε στο γήπεδο του Βιολογικού η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αστέρα Μελισσοχωρίου, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Πολύ σκληρό το ματς στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την ανοχή του διαιτητή στα επικίνδυνα μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.

Η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε στο 12' για τον Πανιώνιο με τον Παρασκευά Ευθυμίου να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ από μπαλιά του Παναγιώτη Κίτσα, αλλά να πλασάρει άουτ.

Η Νεοσμυρνιώτικη ομάδα έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 30'. Ο Παναγιώτης Κίτσας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον κ. Κακάνη να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο αρχηγός τον "κυανοκόκκινων", όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου στο 55' ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ευθυμίου να διώχνει σε κόρνερ την προσπάθεια του Γουρνάρη.

Το φινάλε του αγώνα όμως ήταν συναρπαστικό, καθώς στο 87' ο Γιώργος Κίτσας εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Ζούμπου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Μελισσοχωρίου όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού στο 90' ο Ζαφειράκης με έξυπνη "λόμπα" έπειτα από μπαλιά που έγινε από το κέντρο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Ευθυμίου Ν., Ευθυμίου Παρ., Βασιλείου Παν., Κανής, Σκέντζας Β., Ελιζόπουλος Κων., Ευθυμίου Παν., Δημόπουλος (65′ Ελιζόπουλος Ν.), Κίτσας Γ., Κίτσας Παν. (57′ Σκέντζας Στεφ.), Στρατηνάκης (75′ Βασιλείου Παρ.).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Ζούμπος Παπαϊωάννου (77′ λ.τ. Μπουτίνας), Τζιμολάρι, Καραπέτσας, Αγγελούλης, Γούρναρης, Βαλώζος, Κουτσογιάννης (83′ Κουρούπης), Ζαφειρούλης, Ευαγγέλου, Λιάγκας (69′ Σαμαράς).

Διαιτητές: Κακάνης Ν., Τζιμούρτος Β., Τέγος Α