Βαθμολογία

Δίκαιη ισοπαλία στο Πουρνάρι

Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε το πρωί της Κυριακής στο Πουρνάρι, ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Ολυμπιακό Χειμαδίου. Το ματς είχε φάσεις και τέσσερα γκολ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Προηγήθηκαν στο 47’ οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια πίεσαν οι γηπεδούχοι και στο 65’ ισοφάρισαν. Λίγα λεπτά αργότερα στο 69’ πήραν πάλι κεφάλι οι φιλοξενούμενοι και λίγο πριν την εκπνοή στο 89’ η ομάδα του Πουρναρίου με τον Γκέκα έφερε το ματς στα ίσα.

Να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός Χειμαδίου είχε πέντε βασικές απουσίες (δύο κόκκινες και τρεις τραυματίες). Στο 27’ γύρισμα του Ζιούστη από αριστερά, πήρε ο Γκαντόγλου, το σουτ του βρήκε πάνω σε σώματα αμυντικών. Τρία λεπτά μετά σουτ του Ρακιντζόγλου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 43’ σουτ ο Ζησόπουλος η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 47’ ο Καραντώνης Γ., έδωσε στον Νούσιο Α.Γ. και αυτός με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Στο 56’ ύστερα από φάουλ του Τατία, πήρε την κεφαλιά ο Γεροκώστας αλλά μπλόκαρε ο Γκάτας. Στο 58’ το σουτ του Ζιούστη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 65’ ο Τατίας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο έκανε το 1-1.

Στο 69’ ο Καραντώνης Γ. έκανε το σουτ, ο Κρητικός απέκρουσε πήρε όμως το ριμπάουντ ο Νούσιος Α.Γ. και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-2.

Στο 89’ σέντρα ο Ζιούστη από αριστερά την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Γεροκώστας, έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Γκέκας πήρε την δεύτερη κεφαλιά και σημείωσε το γκολ κάνοντας το 2-2.

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Γ., Ζαϊρές, Πατσιώνης (74’ Τσιαμούρας), Κρητικός Θεοφ., Δημουλός (85’ Γκέκας), Γκαντόγλου (83’ Ντίνας), Βασίλεφ, Τατίας, Γεροκώστας, Ζιούστη, Ρακιντζόγλου.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Θανάσης Κολονιώτης): Γκάτας, Τσαγκούλης, Καραντώνης Ε., Σεβαλλής, Τόπης, Ζησόπουλος, Καραντώνης Γ., Νούσιος, Λίταινας Α. (46’ Νούσιος Γ.Α.), Λίταινας Μ., Τσιάκος (79’ Τσιαγκούλης Θ.Ι.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Αρχοντής, Καραμπούλας.