Βαθμολογία

Το καθάρισε γρήγορα η Ομόνοια

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε η Ομόνοια, μέσα στην έδρα του Άρη Κουλουρίου, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Μάλιστα, το νεανικό σύνολο του Λάζαρου Λαζαρίδη, κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ και από εκεί και πέρα να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Μπίλης με σουτ άνοιξε το σκορ για το 0-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Μπέτσης τροφοδότησε τον Κυριακίδη και αυτός με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-2. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι των γηπεδούχων έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, καθώς θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι, ενώ τους ακυρώθηκε και ένα τέρμα το οποίο πέτυχαν.

Έτσι, φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Παλαμάς, διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με σουτ.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Καπνόπουλος(62’ Παλαμάς), Νεράντζης, Αγραφιώτης, Αρλέτος, Μπακαβέλος(80’ Σέλας), Σιδηρόπουλος, Βέλας, Λαζάρου, Κοτάκος(87’ Καραμπλής), Τζιότζιος.

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Γαρνέλης(70’ Βαλιάκος), Σέντζας, Θανάσης, Αγγλόπουλος, Μπίλης, Δούρος, Γκόνας(50’ Δραχαλίβας), Κυριακίδης, Μπέτσης, Γιαννακός(60’ Πιτσίλκας, λ.τ.).

Γιώργος Μητσιούλης