Βαθμολογία

Λύτρωση από τον Καββαδία

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε το Ελευθεραί, μέσα στην έδρα της Ακαδημίας του Αχιλλέα Φαρσάλων, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να φτάσουν στο αποτέλεσμα αυτό χάρη στον ικανότατο επιθετικό τους, Δημήτρη Καββαδία, που πέτυχε το νικηφόρο γκολ για την ομάδα του.

Το παιχνίδι, δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται στο κέντρο, ενώ αρκετές ήταν και οι δυνατές μονομαχίες. Στο 29’ ο Αντωνόπουλος βρήκε με σέντρα τον Καββαδία και αυτός με κεφαλιά έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ακόμα ευκαιρίες με τον Ευστρατίου, αλλά και με τον Καββαδία, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο 70ο λεπτό, το Ελευθεραί κατάφερε να στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα με τον Γιώργο Μέκρα, ωστόσο το τέρμα αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Στεργιόπουλος, Αναγνώστης, Μάρκου, Σακελλαρίου, Δημακόπουλος, Καψιώχας, Καραμπέρης, Τίμπας, Πέτσας(46’ Μουστάκας), Μπασαγιάννης(46’ Κομισόπουλος), Μισαηλίδης(70’ Χρόνης).

Ελευθεραί(Βαγγέλης Κώτσιος): Μπακαρός, Αντωνόπουλος(55’ Σαράντης), Κατσιαβριάς, Μέκρας Χρ., Καρβούνης, Μέκρας Γ., Θεοδώρου, Καραγιάννης, Γκουντρουμπής(65’ Λευτέρης), Ευστρατίου, Καββαδίας(46’ Βαλώζος).

Γιώργος Μητσιούλης