Βαθμολογία

Ισοπαλία με πολλές χαμένες ευκαιρίες για τα Δένδρα

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Κεραυνό Δένδρων. Τελικό σκορ 2-2 με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ, οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στο 81’ με πέναλτι για την ομάδα των Δένδρων.

Αξίζει να τονίσουμε πως η ομάδα του Κεραυνού είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και θα μπορούσε σίγουρα να είχε πετύχει κάποιο ακόμη γκολ. Στο 30’ ο Γκάτης Θανάσης μετά από γύρισμα του Παπαοικονόμου με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 60’ ο Νταμπλής Β. με γυριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1. Στο 80’ μετά από ατομική ενέργεια του Ηλία Ξεφτέρη, ο ίδιος πλάσαρε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παρασκευάς Β. έκανε το γκολ (2-1).

Το 2-2 ήρθε στο 81’, ο Βαγγέλης Παππάς ανέτρεψε τον Γκαντρή μετά από ωραία ατομική ενέργεια. Ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε και πέτυχε το γκολ. Για τους φιλοξενούμενους χαμένες ευκαιρίες είχαν οι Κατσαβριάς, Τσούτσος, Μαργαρίτης, Μπαλογιάννης.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι δύο ομάδες το ματς. Για τους γηπεδούχους στο 72’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τάμπλης, ενώ στο 85’ ο Σκριάπας επίσης με δεύτερη για τα Δένδρα.

Τέλος να τονίσουμε πως από το 80’ οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να αφήσουν στο ματς τον Λυμπίκη Αθ., που αν και τραυματίας έσφιξε τα δόντια αφού δεν είχε η ομάδα του να κάνει άλλες αλλαγές.

Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου: Γιαννάκος, Τάμπλης, Παππάς, Βαλιάκος Μ., Βαλιάκος Α., Βαλιάκος Π., Ξεφτέρης Η., Παναγιώτου (57’ Μπρέλλας), Γραμμένος Α., Λυμπίκης Αθ. (46’ λ.τ. Σαπουνάς), Βαλιάκος Ν. (34’ Μήσιος Π.).

Δένδρα: Κωστόπουλος, Σκριάπας, Μπαλογιάννης, Μαργαρίτης, Καλαμάς, Γκάτης Χ., Τσιάτας, Τσούτσος, Παπαοικονόμου (70’ Κατσαβριάς), Γκάτης Θ., Γκαντρής.