Βαθμολογία

Πήρε φόρα ο Δωτιέας!

Η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Συγκεκριμένα νίκησε με σκορ 0-1 τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου και σιγά – σιγά ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα.

Μεγάλος άτυχος ήταν ο Ουέλινγκτον που τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα απουσιάσει περίπου δύο εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (χτύπησε στην κλείδα).

Αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Ντακούλας στο πρώτο ημίχρονο. Παρά τις… ατυχίες της ομάδας του Δωτιέα, το γκολ σημειώθηκε στο 17’ μετά από μαγική κάθετη μπαλιά του Ουέλινγκτον, ο Κουβελάς βρέθηκε τετ α τετ και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ο Δωτιέας είχε και στην επανάληψη κάποιες ακόμη φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο στην επανάληψη με κάποιες στημένες μπάλες χωρίς όμως να μπορούν να σκοράρουν.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δωτιέα την προσεχή Τετάρτη κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Κόκας, Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Δημολιός, Κουρδής, Ντακούλας (25’ λ.τ. Γούτος), Τσιρογιάννης (60’ Κράβαρης), Ουέλινγκτον (37’ λ.τ. Λάϊος), Κουβελάς, Τσατσαλίδης.