Βαθμολογία

Αφιερωμένη στον Φώτη!

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πήρε μια σπουδαία νίκη την Κυριακή το απόγευμα στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 1-0. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον μεγάλο άτυχο Φώτη Γκουντρουμπή. Μάλιστα οι παίκτες φορούσαν κάτω από την φανέλα τους μπλουζάκια που έγραφαν το όνομα του συμπαίκτη τους!

Μετά το ματς στα αποδυτήρια οι παίκτες έβγαλαν και μια φωτογραφία αφιερωμένη στον συμπαίκτη τους Φώτη! Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 17’, σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Αναγέννησης ο Μπαλής με κεφαλιά έδωσε πάσα στον Χάμο και αυτός με δεύτερη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή κάνοντας το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Η Τσαριτσάνη είχε και άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει νωρίτερα το ματς. Στο 55’ κεφαλιά του Παπαϊωάννου δεν κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο 58’ ο Μπαλής είχε διπλή ευκαιρία να κάνει δύο τα γκολ για την ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε η Άρτα ήταν να έχει μια μεγάλη φάση στο 86’ όταν ο Βερλέκης βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να δώσει το βαθμό στην ομάδα του.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μάντζιος, Νάνος (68’ Καλφούντζος) Μπαλής, Χάμος, Καραγκούνης (82’ Σενκάι), Παπαιωάννου (76’ Κουλτσιάκης).

Αναγέννηση Αρτας (Δημήτρης Γεωργίου): Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλέιου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (73’ Βερλέκης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Σιδέρης.