Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη – ανάσα για τον Τύρναβο!

Επιτέλους νίκη για τον Τύρναβο, η δεύτερη στο πρωτάθλημα, ο οποίος επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 του Φωκικού και πήρε ανάσα στη βαθμολογία. Με μόλις μια νίκη στα προηγούμενα δέκα ματς και προερχόμενος από ρεπό, ο Τύρναβος ήθελε πάση θυσία το τρίποντο και κατάφερε να το πάρει χάρη στο γκολ του Σολφερίνο στο 66'. Μάλιστα, ο άσος των γηπεδούχων θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς, όμως, στο 72' έχασε πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση, το τελικό 1-0 έδωσε στον Τύρναβο το τρίποντο με το οποίο έφτασε στους 11 βαθμούς και τη 10η θέση του πρωταθλήματος, αφήνοντας στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς τον Φωκικό.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος,  Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασσάβας (46' Όττα), Κυριάκος, Σολφερίνο (79' Ιβανίδης), Γεωργίου (58' Ποκόνγκ).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Νίκος Κάτσικας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σκαρίμπας (75' Πρίφτης), Καλλέργης, Ντάμπος, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ρεβυθόπουλος (44' Καρυπιάδης),  Ζαχαρόπουλος (62' Δημητρίου).