Βαθμολογία

Πήρε… φόρα το Αρμένιο!

Μία σημαντική νίκη απέσπασε η Δόξα Αρμενίου την Κυριακή το πρωί στην έδρα της. Συγκεκριμένα επικράτησε του Τοξότη με σκορ 3-0 και ανέβηκε στην βαθμολογία της Β’ ΕΠΣΛ.

Το τρίποντο σίγουρα ανυψώνει και την ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από την άλλη ο Τοξότης κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη όμως δέχθηκε πίεση και δεν τα κατάφερε να κάνει κάτι καλό.

Για τους γηπεδούχους ένα γκολ σημείωσε ο Καψούρης στο 55’ και δύο ο Σολάκου στο 75’ και το 80’. Σημαντικές ευκαιρίες και για άλλα γκολ είχαν οι Παπαδημητρίου και Καψούρης.

Για τον Τοξότη μια καλή φάση στο πρώτο μέρος. Αρχικά το φάουλ εκτέλεσε ο Κίτσιος, αλλά το σουτ τόσο του Τζήκα αλλά και του Τάκε δεν βρήκαν στόχο.

Δόξα Αρμενίου: Καρακυρίτσης, Καπανάς, Ψάρας Ν., Γιαννούκος, Ρουμπιές, Καραδημήτρης (80’ Γούλας), Ρενάτο, Γκόντας, Παπαδημητρίου, Σολάκου, Καψούρης.

Τοξότης: Μπρούτσος, Τσακνάκης, Τσέλας, Ράπτης (80’ Πλατσάς), Τζήκας, Σαπουνάς (57’ Σταυρόπουλος), Κίτσιος, Τσούτσος, Νταναβάρας, Τάκε, Παλαμίδας (52’ Βαλιωτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Γούλας, Λανάρα.