Βαθμολογία

Έντονο ενδιαφέρον σήμερα στην Σούπερ Λίγκα

Με στόχο να κλείσουν νικηφόρα τον πρώτο γύρο, Τίτορμος και «Άγιαξ της Ηπείρου» τίθενται αντιμέτωποι στο Αγρίνιο για την 11η αγωνιστική (Κυριακή 11/1, 15.00 Novasports 2). Να «σφραγίσουν» την αξιόλογη πορεία τους στον πρώτο γύρο της Super League με νίκη θέλουν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα που τίθενται αντιμέτωποι στο Αγρίνιο για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική. Ο Τίτορμος επιζητά τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει τους τρεις βαθμούς για να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Οι Κρητικοί επιζητούν ένα νέο ξεκίνημα με τον Αναστόπουλο στον πάγκο τους, ενώ οι Φαίακες επιζητούν τη νίκη για να μην μπλέξουν σε «περιπέτειες» (Κυριακή 11/1, 17.15 Novasports 3). Σε οριακό σημείο έχει φτάσει ο ΟΦΗ που έχει αποδυναμωθεί αγωνιστικά και διοικητικά περιμένει τα ευχάριστα από τις διαπραγματεύσεις με τους Άραβες. Οι Κρητικοί λοιπόν με τον Νίκο Αναστόπουλο ξανά στον πάγκο τους στοχεύουν στην αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη καθώς τα περιθώρια για νέες απώλειες στο «Γεντί Κουλέ» έχουν στενέψει. Στην αντίπερα όχθη η Κέρκυρα θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις της αρχής του πρωταθλήματος, ενώ επιζητά το τρίποντο για να μην πλησιάσει επικίνδυνα τις τελευταίες θέσεις.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Εργοτέλη (17:15) επιστρέφοντας μετά από καιρό στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη για να εκμεταλλευτούν την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ, αλλά και πιθανό «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, την ώρα που οι Κρητικοί μετά τα καλά θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, θα παίξουν χωρίς άγχος και με οδηγό το περσινό 1-1 στην έδρα του «τριφυλλιού».

Οι Θρακιώτες επιζητούν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουν την παραμονή στη Super League και οι Περιστεριώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να σταματήσει η γκρίνια (Κυριακή 11/1, 17.15 Novasports 4).

Αναμφίβολα η «μάχη» της Skoda Ξάνθης με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της εμβόλιμης 11ης αγωνιστικής της Super League, το απόγευμα της Κυριακής (11/1) στις 19:30 (Novasports 1). Οι «Ακρίτες» αντιμετωπίζουν τους «ερυθρόλευκους» στα «Πηγάδια» και οι δύο «μονομάχοι» θα παλέψουν για τη νίκη, όχι μόνο για τη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και για λόγους γοήτρου. Η Skoda Ξάνθη θέλει το «τρίποντο» κόντρα στους Πειραιώτες για να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της και να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη απέναντι σε ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Από την άλλη, η ομάδα του Λιμανιού με τους τρεις βαθμούς θα ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα θα έχει περάσει από μία δύσκολη έδρα.