Βαθμολογία

Στο τεχνικό τιμ ο Χριστόπουλος

Τον Σπύρο Χριστόπουλο επέλεξε ο Ντάνι Ακίνο για να συμπληρώσει το τεχνικό του επιτελείο. Συνεργάτης του Αργεντινοισπανού προπονητή της Ζακύνθου θα είναι ο Σπύρος Χριστόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση της νησιώτικης ΠΑΕ ανέφερε: «Ο Σπύρος Χριστόπουλος αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Ζάκυνθος. Ο 39χρονος Γαστουναίος τερματοφύλακας αποτελεί πλέον συνεργάτη του Ντάνι Ακίνο στην ομάδα του νησιού του Ιονίου».

Στη συνέχεια οι ιθύνοντες της ομάδας παρέθεσαν το βιογραφικό του Χριστόπουλου. Αναλυτικά: «Ο Σπύρος Χριστόπουλος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1975 στη Γαστούνη Ηλείας. Η θέση του ήταν τερματοφύλακας και η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τον ΑΟ Πύργου στη Γ΄ εθνική το 1995, ενώ έπαιξε και στη Β΄ με την ίδια ομάδα. Στη συνέχεια πέρασε από Αστέρα Αμαλιάδας (Δ΄ εθνική), Ολυμπιακός Βόλου (Β΄ εθνική), Αχαϊκή (Γ΄ εθνική), Aστέρα Βλαχιώτη (Δ΄ εθνική), Ηλυσιακό (Δ΄ εθνική), ΑΕΛ (Β΄ και Α΄ εθνική), ενώ τελευταία ήταν στο Θρασύβουλο (Β΄και Α΄ εθνική). Ο άλλοτε βυσσινί γκολκίπερ, πλέον ασχολείται με την προπονητική».