Βαθμολογία

Θύελλα από το Ναρθάκι οι Ατρόμητοι

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας επιβλήθηκαν με σκορ 4-2 στο Ναρθάκι της τοπικής ομάδας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κωστούλας για τους φιλοξενούμενους που πέτυχε δύο τέρματα.

Ο επιθετικός των "κυανοκόκκινων" ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 3', σκοράροντας στην επαναφορά μετά από πρώτο σουτ του Βουτυρίτσα, το οποίο αποκρούστηκε αρχικά από τον Ατόσογλου.

Στο 15' ο Κώστας Χατζής με όμορφο σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα των Ατρομήτων, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 35' σε 1-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος ο Γερακίνης μετά από ωραία μεταβίβαση του Ζιάκα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ στο 75' ο Κωστούλας με σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του Ναρθακίου που έκανε κακή εκτίμηση πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 1-4.

Το μόνο που κατάφεραν τελικά οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 88ο λεπτό στο τελικό 2-4.

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας: Στεφούδης, Μάρης, Κοντομάνος, Νταφόπουλος, Τσάκουλης, Βουτυρίτσας, Τόπης, Χατζής (80' Σκωτεινιώτης), Ζιάκας (65' Κόκκινος), Τσανάκας (45' Γερακίνης), Κωστούλας.

Διαιτητές: Δρυστέλλας Α., Τσατσαρώνης Κ., Δεληγιάννη Ε.