Βαθμολογία

Ανατρεπτικός άσσος με Συρούκη για την Ασπίδα

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Ασπίς Αγίου Θωμά, που χάρη σε δύο τέρματα του Συρούκη επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του Απόλλωνα Βρυσιών, ο οποίος απομακρύνθηκε περισσότερο από τα Βούναινα και την κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 25ο λεπτό σε σουτ του Σαλοκανά από πλάγια θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι στο 28' με τον Αραβνιτοζήση, έπειτα από βαθιά μπαλιά του Λιάπη.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ο Απόλλωνας έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τους Αρβανιτοζήση και Μπακογιάννη, με τον δεύτερο να έχει και δοκάρι στο 45'.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άγιος Θωμάς εμφανίστηκε πολύ καλύτερος και έφτασε στην ισοφάριση στο 63', όταν ο Συρούκης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα σε σέντρα σουτ του Καλούση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 70' έλαβε χώρα η φάση που χάλασε προς στιγμήν την εικόνα του αγώνα, όταν Χατζηλιάδης και Μπερσιάνης είχαν έντονη αψιμαχία με τον κ. Γκαραβέλη να αναγκάζεται να τους αποβάλει, αφήνοντας τις δύο ομάδες με δέκα ποδοσφαιριστές.

Το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Αγίου Θωμά διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό, όταν ο Συρούκης έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Καλούση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το τελικό σκορ.

Ασπίς Αγίου Θωμά: Παπάζογλου, Πρασάς, Πανέτσος, Μιλιώνης, Αραμπατζάνης, Καραγιάννης, Ευαγγέλου (63' Τζήκας), Σαλοκανάς, Συρούκης (78' Αντωνόπουλος), Καλούσης, Χατζηλιάδης.

Απόλλων Βρυσιών: Μητσόπουλος,  Αγγελάκης, Μπερσιάνης, Στεφανής, Γαϊτανίδης, Γιαντσίδης, Λιάπης (80' Καραντάκης), Μπακογιάννης (55' Αρβανιτοζήσης Ι.), Γιαχνής, Ζητούνης (85' Καναβός), Αρβανιτοζήσης Δ.

Διαιτητές: Γκαραβέλης Ν., Γκρέτσης Β., Γουδουλάκης Α.