Βαθμολογία

Αγχωτικός άσσος για τον Ιπποκράτη

Αγχώδης νίκη αλλά με τεράστιο βαθμολογικό κέρδος για τον Α. Ο. Ιπποκράτη επί του Λαρισαίκού με 1-0 με την υπογραφή του υποψήφιου βουλευτή Γιάννη Μικερτζή, δώρο προς τους ψηφοφόρους της γειτονιάς του. Ο αιώνιος έφηβος Γιάννης Μικερτζής που επιστρατεύτηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με ωραία ενέργεια και άψογο πλασέ στο 54' πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση για τους κιτρινόμαυρους και τους έδωσε ταυτόχρονα τρείς πολύτιμους βαθμούς με τους οποίους κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ιπποκράτης παρατάχθηκε και πάλι με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, ενώ είχε την ατυχία να παρουσιάσει πρόβλημα τραυματισμού και ο Κιούσης σχεδόν από την αρχή του αγώνα. Από την πλευρά του ο Λαρισαϊκός το πάλεψε το ματς, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση και δουλειά για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Α. Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γιάννης Εμμανουήλ): Βλητσάκης, Τσουμάνης, Κατσογιάννης, Κουμαντζέλης, Δαούλας, Ροκούδης, Κιούσης (72' Νταμπαλέτσιος), Μπούζο, Παλάντζας (35' Ρώμνιος), Μικερτζής (81' Μούσιος), Τζόγκας.

Διαιτητές: Τσιτρούλης Θ., Τσιρογιάννης Ι., Καλισόπουλος Γ.