Βαθμολογία

Ένα ήταν αρκετό για τον Διογένη

Νίκη με το φτωχό, αλλά ουσιαστικό 1-0, κατάφερε να πάρει ο Διογένης, απέναντι στον Ολυμπιακό Αμπελιάς, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν καλό και είχε λιγοστές φάσεις και σχεδόν καθόλου θέαμα.

Μόλις στο 4ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, όταν ο Κατσαρός έκανε ένα σουτ, αλλά ο Μητρόπουλος απέκρουσε. Στην συνέχεια, ο Διογένης απείλησε με ένα σουτ του Μπουζούκια να περνάει πάνω από την εστία του Αποστολάκη.

Τελικά, στο 29ο λεπτό, ο Νανούλης ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ, λίγο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου και αφού κατάφερε να «κρεμάσει» τον Αποστολάκη, έγραψε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας.

Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, χωρίς πολλές ευκαιρίες. Μοναδική εξαίρεση ένα πέναλτι που κέρδισε η Αμπελιά στο 85ο λεπτό με τον Ζαχαράκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ωστόσο ο Μητρόπουλος κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα.

Διογένης(Γιώργος Κύργιας): Μητρόπουλος, Ντελόπουλος, Μάγγος (26′ Τσαπατόρης Δ., λ.τ.), Νανούλης, Κύργιας, Βουλγαράκης, Μιχαήλ, Αδάμου, Τσαπατόρης Β.(60′ Καρλιάμπας Κ.), Μπουζούκια(78′ Τζοβάρας), Καρλιάμπας Α.

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Κώστας Σταμόπουλος): Αποστολάκης, Κατσικόπουλος, Γκούντοβας, Ακρίβος, Τολιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Θανόπουλος, Σαλής, Κατσαρός, Ζαχαράκης, Κουλάκογλου(22′ Μαργαρίτου, λ.τ.).

Γιώργος Μητσιούλης