Βαθμολογία

Είχαν Βιλανάκη οι Άγιοι Ανάργυροι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Βιλανάκη που δημιούργησε ένα γκολ και πέτυχε άλλο ένα, ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων πέρασε από την Μελιβοία επικρατώντας του τοπικού Φιλοκτήτη με σκορ 2-0. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν από κόρνερ του Αμαρλαριώτη, ο Βιλανάκης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα σουτ του Πλατσά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 20' ήρθε το γκολ για τον Ατρόμητο με τον Παπακώστα να σκοράρει έπειτα από πάσα του Βιλανάκη και να βάζει σε θέση οδηγού τους "αγίους".

Ο Φιλοκτήτης έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως το ανάποδο ψαλίδι του Γεωργούλα δεν είχε τύχη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Παπαντωνίου καθάρισε την υπόθεση νίκη, καθώς στο 65' ο Βιλανάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα των Αγίων Αναργύρων έχασε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα, όταν από σέντρα του Σαλγκάμη από δεξιά, ο Αμαρλαριώτης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή ουσιαστικά εστία και το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Μπαταβάνης, Λιάκος, Πλατσάς, Πενίκης (60' Σουφχάρας), Κατσάνος, Καρβούνης (25' λ.τ. Γκιουρσάνης), Παπαηλίας, Γεωργούλας, Ντούμος (46' λ.τ. Γκουντάρας Η.), Πασσιάς Π., Γκόλαντας.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Τζιφλιζόγλου, Πλιάγκας, Παπακώστας (89' λ.τ. Σουλτσιώτης), Ιλιάζι (65' λ.τ. Ευαγγέλου), Παναγιώτου, Μούμος, Αμαρλαριώτης, Τασιός, Χατζηλιάδης (46' Σαλγκάμης), Βιλανάκης.

Διαιτητές: Κορέστης Α., Κομισόπουλος Σ., Γκόγκος Η.