Βαθμολογία

Πολύ κακό για το τίποτα

Πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι έγινε στην Νέα Πολιτεία, εκεί όπου η τοπική Αστραπή και η Δάφνη Γλαύκης αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Για άλλη μια φορά το γήπεδο της Νέας Πολιτείας ήταν σε κακή κατάσταση και δεν διευκόλυνε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι πορτοκαλί ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τους πράσινους να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις.

Η Αστραπή είχε κάποιες ευκαιρίες με τους Σουλτούκη, Καψιώχα και Καλτσά, ενώ ο Φλώρος δεν μπόρεσε σε τετ-α-τετ με τον Κουκούτση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αντίστοιχα η Δάφνη είχε και αυτή τις ευκαιρίες της με τους Τσιώλη Ν., Πίρε και Μπατζογιάννη, όμως οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την "λευκή" ισοπαλία.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφιαλλιάς, Παπαμάνος, Χασιώτης, Καλτσάς, Φλώρος, Κολιοφούτης(83' Μπατζέλας), Σουλτούκης, Καψιώχας, Μπάρδας(75' Μπάνος), Αποστόλου. 

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτης, Πίρε, Βράκας Ν.(84' Τσιώλης Ευ.), Τσιώλης Ν., Μπατζογιάννης(65' Αγγελακόπουλος), Τσάντζαλης(78' Τζιότζιος). 

Διαιτητές: Κεραμίδας Ν., Καραθάνος Ε., Χατζηλιώντας Α.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης