Βαθμολογία

Ακάθεκτα τα Βούναινα!

Ένα εύκολο απόγευμα είχαν τα Βούναινα το Σάββατο στο γήπεδό τους, επικρατώντας της Ανθούπολης με σκορ 3-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι τελείωσε αφού του συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη επέβαλε το ρυθμό του και από την άλλη η Ανθούπολη ήταν μακριά από το καλό της πρόσωπο.

Στο 15’ πέναλτι ο Χάμος στον Λεμονή, εκτέλεσε ο Τσαπράζης Σ. και έκανε το 1-0. Στο 23’ τα Βούναινα κάνανε το 2-0 με αυτογκόλ του Χατζηρούφα.

Στο 28’ σουτ του Μερτζανίδη, στην επαναφορά πήρε ο Λεμονής και έκανε το 3-0. Στο 35’ τετ α τετ του Μερτζανίδη η μπάλα άουτ. Στο 40’ ο Σκορδίλης για την Ανθούπολη είχε δοκάρι και στο 60’ ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ μετά από παράλληλα σέντρα του Σαπουνά.

Στο 80’ ο Χατζής για την Ανθούπολη ύστερε από φάουλ έξω από την περιοχή έκανε ένα ωραίο σουτ με υπερένταση απέκρουσε ο Καραποστόλης. Και το 81’ ο Τσαπράζης έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Ύστερα από αυτή τη νίκη, τα Βούναινα αύξησαν την διαφορά της πρωτιάς, αφού στραβοπάτησε ο Απόλλων Βρυσίων που είναι δεύτερος. Μετά το τέλος του ματς παίκτες και προπονητής έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν με πολύ μεγάλη χαρά τη νίκη τους.

Βούναινα (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Τριτόπουλος, Αγγλόπουλος Δημ., Παλάσκας, Ντουρουντάκης, Σάλτας, Γκέκας, Λεμονής (80’ Κοκκάλας), Μερτζανίδης, Τσαπράζης Σ. (85’ Λαζαρίδης), Χατζηλιάδης Κ. (75’ Τικταπανίδης).

Ανθούπολη (Χρήστος Παναγούλης): Χάμος, Τσιάτας Κ. (80’ Μακρυνίκας), Παυλίδης, Νίκου (75’ Μπλούφας), Χατζηρούφας (86’ Τσιβάκας), Βλησσαρούλης, Χατζής, Τσιάτας Φ., Σαπουνάς, Σκορδίλης, Παπαγιαννούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος Φ., Πρακατές Σ., Θωμάς Δ.