Βαθμολογία

Πέρασε από τους Χαλκιάδες το Κιλελέρ

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε το Κιλελέρ, μέσα στην έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, παρά το ότι μπήκαν μπροστά στο σκορ αρχικά, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν και έτσι οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και απέδρασαν με το τρίποντο της νίκης.

Στο 30ο λεπτό, οι Χαλκιάδες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κουνατσιώτης έβγαλε μια μπαλιά για τον Νατσιούλα και αυτός έκανε το 1-0. Στο 40’ ο Ρουμάνης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Κουκουφίκης κατάφερε να αποκρούσει και έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε με το υπάρχον σκορ.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ο Αποστόλης Ζιόμπουρας είχε δοκάρι για το Κιλελέρ. Στο 60’ μετά από σέντρα του Αποστόλη Ζιόμπουρα, ο Τσαμπάζης έκανε το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα μάλιστα, το Κιλελέρ κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Τσαμπάζης έκανε την ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Τσικούρας, Δημουλάς(80’ Λαζαρίδης), Κουτσόπουλος, Λαβδάρης, Παπαϊωάννου, Ρουμάνης, Μητσόπουλος, Μαρματάι Γκ., Μαρματάι Τζ.(55’ Παπανικολάου), Νατσιούλας, Κουνατσιώτης(65’ Παπακωνσταντίνου).

Κιλελέρ: Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Θεοδωρόπουλος, Κοκότσικας, Φιλοκώστας, Γούσης(65’ Χριστιανός), Γουρνάρης, Ζιόμπουρας Απ.(80’ Μήτσι), Κασιός(60’ Τσαμπάζης), Χατζηλαδάς, Χατζόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης