Βαθμολογία

Κουλούρια στο Δαμάσι

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δαμασιακό και Κεραυνό Παραποτάμου, που είχε την μορφή ντέρμπι για τις χαμηλότερες θέσεις της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στο 2ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μια ανατροπή του Μπουκουβάλα, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 30’ ο Μουσιάρης έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μπουνέ και πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπουκουβάλας επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 60’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Καπετάνιο, που βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Μαστοροδήμος απέκρουσε. Στο 70’ σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε άουτ. Τελευταία φάση του παιχνιδιού, σημειώνεται στο 87’ όταν ο Σερίφης από πλάγια θέση έκανε σουτ, αλλά ο Μαστοροδήμος απέκρουσε και πάλι.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καρακάνος, Μούργκας, Αυλογιάρης, Μπακαΐμης(80’ Λέτσιος), Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Τσιτουρτζής(88’ Καλέσης), Λόλας, Μπουνές(65’ Σεΐζης), Μπουκουβάλας.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Τζιουζέπε, Ζυγοροδήμος(65’ Μπέτσιος, λ.τ.), Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Δαλακώνης, Παππάς, Τσιουτσιούμης, Σαΐτης(60’ Καρανίκας), Κουκουτσέλος(85’ Σερίφης), Καπετάνιος, Συκιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης