Βαθμολογία

Μίλησε ο Μπακαρτζής για την ΑΕΔ Νίκαιας

Τεράστια νίκη πέτυχε η ΑΕΔ Νίκαιας, που χάρη σε τέρμα του Μπακαρτζή επιβλήθηκε εντός έδρας της Δόξας Βλαχογιαννίου με σκορ 1-0. Επιπλέον, ήταν ένα τρίποντο ψυχολογίας για την ομάδα του Νίκου Παπανικολάου, που βλέπει με άλλο μάτι την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις και τους φιλοξενούμενους να είναι συνεχώς στο προσκήνιο. Η Δόξα είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα στο 7', όταν κέρδισε έμμεσο σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή. Στο έμμεσο, ο Τζιόλας ήταν αυτός που σούταρε δυνατά, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Η Νίκαια στην πρώτη της πολύ καλή ευκαιρία στον αγώνα στο 40' ευτύχισε να ανοίξει το σκορ, όταν από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου ο Μπακαρτζής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν η αναμενόμενη, με την Δόξα να πιέζει για να φτάσει στην ισοφάριση και την ΑΕΔΝ να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Παρόλα αυτά στο πρώτο 15λεπτο οι "κιτρινοπράσινοι" έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, όταν σε δύο επικίνδυνες παράλληλες σέντρες των Βέρρα και Σακελλαρίου, οι επιθετικοί δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Μοναδική χαμένη ευκαιρία για το Βλαχογιάννι στο 75', όταν ο Λιόλιος έκανε ωραία προσπάθεια και σούταρε, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε, ότι ο Θανάσης Τζουβάρας κράτησε όρθια την ομάδα του, καθώς πραγματοποίησε δύο σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Τζιόλα, κρατώντας το "0" στην εστία του.

Τελευταία καλή στιγμή στο ματς στο 85', όταν ο Ολομάνι για λογαριασμό της Νίκαιας βγήκε μόνος από πλάγια θέση, αλλά πλάσαρε άουτ. Μέχρι το τέλος δεν συνέβη κάτι το αξιοσημείωτο και η Νίκαια πανηγύρισε την νίκη.

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Μπακαρτζής, Γκατζούλης Δ., Σακελλαρίου (70' Ολομάνι), Γκουζιώτης, Τριανταφυλλόπουλος (80' Γκερλιώτης), Γκατζούλης Λ. (60' Βέρας).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αθανασούλης, Αναγνώστου (46' Μίσιος Δ.), Μεζίνη, Ιωαννίδης, Μίσιος Ν., Λιόλιος, Δήμος, Πατσιωτός, Τζιόλας, Γκουρομπίνος.

Διαιτητές: Γεωργίου Α., Αρχοντής Κ., Γκανάτσιου Ε.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης