Βαθμολογία

Άλωσε τα Φάρσαλα ο Φαλανιακός

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε μέσα στο στάδιο των Φαρσάλων ο Φαλανιακός, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Αχιλλέα και έφτασε έτσι τους 32 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι, έπαιξαν με αντεπιθέσεις κάτι που τους βοήθησε να πετύχουν δύο γκολ και να φύγουν με το τρίποντο από τα Φάρσαλα.

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Αλεξανδρής σε μια αντεπίθεση έκανε το 0-1. Στην συνέχεια, στο 25’ ο Βαρσάμης έκανε μια κεφαλιά, την οποία απέκρουσε ο Σακελλαρίου. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Σβερκούλης, Βούλγαρη και Κατσανάκη. Τελικά, στο 30ο λεπτό ο Βούλγαρης ισοφάρισε σε 1-1 μετά από μπαλιά του Σβερκούλη. Μάλιστα, στο 41ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Κομισόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φαλανιακός συνέχισε να παίζει με αντεπιθέσεις και έτσι στο 55’ ο Ιγγλέζος έβγαλε μια ωραία μπαλιά για τον Καρυώτη, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2. Στην συνέχεια, ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Ιγγλέζο, Αλεξανδρή και Παπαγεωργίου, ωστόσο το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι και το τέλος.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Παναγιώτης Κορδαλής): Σακελλαρίου, Πατσιούρας, Τσιούλης, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης, Κομισόπουλος, Σβερκούλης, Τσατσανάκης(65’ Τλούπας), Μπένος, Βούλγαρης.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Ζουρλαδάνης, Φατούρας, Χριστιανίδης, Πανταζής Γ., Κόκκινος, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου(90’ Σακελλαρίου), Βαρσάμης, Καρυώτης(72’ Αλατάς), Αλεξανδρής(88’ Κακαράντζας), Ιγγλέζος.

Γιώργος Μητσιούλης