Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Μακρυχώρι

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι στο Μακρυχώρι μεταξύ του τοπικού Αετού και της φιλοξενούμενης Δήμητρας Γιάννουλης, δείχνοντας οι αντίπαλες ομάδες πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που δικαιολογεί απόλυτα την υψηλή βαθμολογική τους παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι 150 και πλέον θεατές έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από παιχνίδι όσο και από το ισόπαλο αποτέλεσμα, που αντανακλά στη θέληση, την προσπάθεια και την απόδοση όλων των παιχτών και των 2 ομάδων, οι οποίοι  αγωνίσθηκαν στο συγκεκριμένο ματς.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι και πίεσαν περισσότερο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σημειώσουν τέρμα, παρότι είχαν κάποιες ευκαιρίες με καλύτερη αυτή στο 40΄ όταν ο Γκαραλιάκος επιχείρησε σέντρα  - σουτ από δεξιά και η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Παναγιωτόπουλου, πριν καταλήξει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη, όντας περισσότερο  ουσιαστικοί, όσον αφορά τον τρόπο που αναπτύσσονταν, και φθάνοντας  επικίνδυνα μπροστά από την αντίπαλη περιοχή.

Από μπαλιά του Μάτου στο 71΄ ο Μανάκας βγήκε έξυπνα προ του Κουρδή, πλασάροντας με ψύχραιμο και αποφασιστικό τρόπο τον τερματοφύλακα του Μακρυχωρίου και ανοίγοντας το σκορ (0-1) για λογαριασμό της Γιάννουλης.

Στο 78΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κοντινό πλασέ του Νικούλι μετά από πλάγια σέντρα του Γκαραλιάκου, υποστάς στη φάση αυτή ‘’τράβηγμα’’ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, στην προσπάθειά του να κατευθύνει τη μπάλα προς το συμπαίχτη του.

Άλλες καλές στιγμές για τους γηπεδούχους σημειώθηκαν στο 5΄ με τον Φουσίκα που δεν πρόλαβε να αξιοποιήσει πάσα του Καρκαντά, στο 20΄ όταν ο Φουσίκας έπιασε καλή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τίκου, μπλοκάροντας τη μπάλα ο Παναγιωτόπουλος, στο 27΄ με τον Νικούλι, ο οποίος αστόχησε από κοντινή θέση να πλασάρει, στο 43΄ με τον Τέα που επιχείρησε συρτό σουτ μέσα στην περιοχή της Γιάννουλης, διώχνοντας τη μπάλα με το σώμα ο Παναγιωτόπουλος και στο 81΄ όταν ξανά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία δυνατό σουτ του Φουσίκα.

Οι παίχτες της Δήμητρας Γιάννουλης απείλησαν στο 8΄ με καλό σουτ του Φιλιπούλη, στο 15΄ όταν ο Σπανός ύστερα από έξυπνη μπαλιά του Μάτου, δεν κατάφερε από κοντά να πλασάρει τον Κουρδή, στο 82΄ με δυνατό σουτ του Θώμου, που κατέληξε άουτ και στο 92΄ όταν ο Σπανός έσπασε από πλάγια θέση τη μπάλα στον επερχόμενο Κουρούτσαλη, μη προλαβαίνοντας ο αμυντικός της Γιάννουλης να τη σπρώξει προς την εστία του Κουρδή.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς (77΄ Κουλούκος), Τίκος, Δάσσιος, Καλπίας, Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος (83΄ Κεχαγιά), Αργύρης, Φουσίκας, Νικούλι, Τέας (73΄ Μπουζώνας).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Κ. Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Φιλιπούλης, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Καραβασίλης, Μανάκας, Μάτος (92΄ Κουρούτσαλης), Μπαμπάλης, Σπανός.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ. Γρηγοριάδης, Μάνος και Νίκζας.