Βαθμολογία

Επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα η Χάλκη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ηρακλής Χάλκης, που πέρασε μέσα από την Φαλάνη, επικρατώντας του Σμόλικα με σκορ 1-3 και επανήλθε έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι, αν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, στην συνέχεια είδαν τους φιλοξενούμενους όχι μόνο να ισοφαρίζουν, αλλά να παίρνουν και την νίκη.

Στο 20ο λεπτό, ο Μπαρούτας άνοιξε το σκορ για τον Σμόλικα, κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε κάποιες ευκαιρίες, όπως επίσης και ο Νεστορίδης από την πλευρά των γηπεδούχων.

Στο 37ο λεπτό, ο Τζατζάκης, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσια, κάνοντας το 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Χάλκη ανασυντάχτηκε και κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, όταν στο 61ο λεπτό ο Κώστας Κουσιώρας με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-2. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Ρέψη και Τζατζάκη, ενώ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ο Ρέψης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Δολιάνης, Νεστορίδης, Μανιώτης, Γανός(70’ Ντούφας), Τσούτσας, Πατσής(60’ Χατζηγιάννης), Κωφός(65’ Δάσσιος), Κόκρας, Μπαρούτας.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Κωνστάντος, Ζησάκης(35’ Βογιατζής Σ., λ.τ.), Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης(85’ Σταμάτης, λ.τ.), Κουσιώρας Ν., Ρέψης, Βογιατζής Χ., Τζατζάκης, Παπαδημητρίου, Κοτάκος(55’ Κουσιώρας Κ.).

Γιώργος Μητσιούλης