Βαθμολογία

Με δύο «ροπαλιές» καθάρισε

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Ηρακλής Λάρισας, μέσα στην Τερψιθέα, απέναντι στον τοπικό Μαχητή και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν καλύτερη και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να φτάσει στην νίκη αυτήν.

Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό, όταν ο Ζαφειρίου με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 0-1 για την ομάδα του Κώστα Τσώτσου. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Ζαφειρίου, Νάστα, Μπέη και Φιλίππου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μαχητής προσπάθησε κι αυτός από την πλευρά του να απειλήσει την αντίπαλη εστία και δημιούργησε κάποιες φάσεις με τους Σιαμαντούρα, Μολά, Τσιώμη και Κουρούκα. Ωστόσο, ο Ηρακλής κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν στο 55ο λεπτό, ο Νάστας τροφοδότησε τον Ζαφειρίου και αυτός έκανε το 0-2. Εδώ, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για αυτό το γκολ, καθώς θεωρούν ότι ο σκόρερ κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Μαχητής, ήταν να μειώσει σε 1-2, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Καραμπούζης.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Καραμπούζης, Παπαδημητρίου(46’ Τσιώμης), Τσούτσας, Μπιρόλ, Ταστεμερίδης(75’ Παραφέστας), Μπαλαμώτης, Μολάς, Κουρούκας, Σιαμαντούρας(80’ Ζωσιμίδης), Τσένος.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Μούτσιος, Καρλιάμπας, Πότσης, Γιαννακόπουλος, Ντονούδης, Τσέλιγκας(75’ Μούτσα), Φιλίππου, Νάστας(80’ Κασνακούδης), Ζαφειρίου, Μπέης(70’ Κόλιας).

Γιώργος Μητσιούλης