Βαθμολογία

Αιολικός-Παναργειακός 1-3

Πέρασμα τίτλου έκανε ο Παναργειακός από τη Μυτιλήνη, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 του Αιολικού. Οι «λύκοι» ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. Στο 15’ ο Μπεκατώρος μετά από μπαλιά του Κατσικοκέρη, με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 23’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Μπεκατώρος έκανε τη σέντρα, με τον Κατσικοκέρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή για το 0-2.

Ο Αιολικός δεν έδειχνε ικανός να αντιδράσει και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Παναργειακός έκανε τρία τα τέρματά του. Στο 47’ ο Μαυρομάτης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έγραψε το 0-3. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 58’ ο Σπανός με ωραίο γυριστό σουτ μείωσε σε 1-3. Ο Αιολικός είχε ακόμα μερικές καλές στιγμές, αλλά δεν άλλαξε το σκορ. Στο 88’ ο Λιόσης του Παναργειακού αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα και στο 90+1’ ο Μπακάλης των γηπεδούχων είδε την δεύτερη κίτρινη.

Αιολικός (Γούτης): Μάππας, Γάλας, Παπαζούδης, Λένγκα, Μαγγανάς, Μπακάλης, Μίχος (72’ Σαμπάνης), Πασαλίδης (50’ Λαλάς), Τόρες (51’ Σπανός), Μιχαλάκης, Ζαγοριανός.

Παναργειακός (Καβακάς): Καρακούτσης, Ρότα, Λίτσος, Λιόσης, Μαυρομάτης, Καλαγκάνης, Μπεκατώρος (54’ Αγγελόπουλος), Ετόφ (90’ Μακρίδης), Κοιλιάρας (65’ Καρούτης), Πότσι, Κατσικοκέρης.