Βαθμολογία

Τρεις αναμετρήσεις σήμερα στην Σούπερ Λίγκα

Στη Βέροια ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Καλλονή (15.00, Nova). Η «Βασίλισσα» του Βορρά πριν μία εβδομάδα έχασε 3-1 στο γήπεδό της από τον Παναιτωλικό και θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες. Από την άλλη η Καλλονή πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα του Ατρομήτου (0-0) και θέλει να φύγει αλώβητη και από μία ακόμα δύσκολη έδρα.

Πλατανιάς και Πανιώνιος κοντράρονται στα Περιβόλια για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17.15, Nova). Οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο» για να ανέβουν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, την ώρα που οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν να φύγουν με το «διπλό» από την Κρήτη, για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Μεγάλο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Θέοδωρος Κολωκοτρώνης» στο τρίτο και τελευταίο χρονικά παιχνίδι (19.30, Nova) του Σαββάτου (10/1), για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Αρκάδες προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στην Κέρκυρα με 1-0 και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, την ώρα που ο ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά πριν μία εβδομάδα είχε νικήσει με μπόλικο κόπο τον Πανιώνιο στην Τούμπα.