Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Όντως το ψάχνουμε για επιθετικό»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παραδέχτηκε ότι ανάμεσα στις προτεραιότητες της Μάντσεστερ Σίτι είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά αρνήθηκε να αναφερθεί συγκεκριμένα στον Βίλφρεντ Μπονί. Διαβάστε τι δήλωσε και για την στασιμότητα στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζέιμς Μίλνερ.

Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε ότι «ο κόσμος το’χει τούμπανο…». Αν και όλοι στην Αγγλία αναφέρουν ότι οι συζητήσεις της Σίτι με τη Σουόνσι για την αγορά του Μπονί βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ο κόουτς των «πολιτών» αρνήθηκε να μιλήσει με ονόματα. Παραδέχτηκε, όμως, ότι η ομάδα το ψάχνει για έναν στράικερ.

«Δεν θέλω να αναφερθώ στις φήμες. Θα αντικαταστήσουμε τον Νεγρέδο, διότι αυτό αποφασίσαμε μόλις τον δώσαμε στη Βαλένθια. Θα χρειαστούμε ακόμη έναν επιθετικό, συνεπώς θα ψάξουμε για την καλύτερη περίπτωση. Πρέπει να είμαστε εντός ορίων του FFP, επομένως δεν θα ξοδέψουμε υπέρογκο ποσό. Πουλήσαμε τον Νεγρέδο και έχουμε ορισμένα χρήματα», ήταν το σχόλιο του Χιλιανού κόουτς.

Ακόμη ένα θέμα που «καίει» το τεχνικό τιμ της Σίτι είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μίλνερ. Ο Πελεγκρίνι δεν ανησυχεί με τη στασιμότητα στο συγκεκριμένο θέμα και αισιοδοξεί πως στο τέλος οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, παρά το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Άρσεναλ: «Δεν υπάρχουν νέα αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι ο Τζέιμς θέλει να μείνει εδώ, όπως και εμείς. Ελπίζω να υπογράψει σύντομα».