Βαθμολογία

Οι παρατηρητές Αγώνων «έκοψαν» την πίτα τους και εξοφλήθηκαν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η προγραμματισμένη συγκέντρωση των Παρατηρητών αγώνων, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, στην οποία κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Επιτροπής Παρατηρητών.

Την κοπή της «βασιλόπιτας» έκανε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ και πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών κ. Γιάννης Ιωαννίδης, συνεπικουρούμενος από το μέλος της Επιτροπής κ. Μάνθο Αγγελούλη. Ο κ. Ιωαννίδης, αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς και της ευχές του Προέδρου της Ένωσης κ. Ζήση Γρηγορίου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους Παρατηρητές, τους ευχήθηκε Υγεία και Προκοπή για τη νέα Χρονιά του 2015, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν επί σειρά ετών στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά τους οι Παρατηρητές ανταπέδωσαν τις ευχές και πολλοί εξ αυτών αναφέρθηκαν σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, ζητώντας από τον Πρόεδρο της Επιτροπής τη συνδρομή του για την αντιμετώπισή τους.

Ο κ. Ιωαννίδης υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του στα αιτήματά τους και ανταποκρινόμενος στο γιορταστικό κλίμα της συγκέντρωσης, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το τυχερό νόμισμα αυτής έτυχε στο κομμάτι του κ. Ιωαννίδη, ο οποίος δήλωσε ότι το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σ΄ αυτό, θα κατατεθεί για το Ταμείο Αρωγής της Ένωσης.

Κατά την αποχώρησή τους από τα γραφεία της Ένωσης, οι Παρατηρητές εξοφλήθηκαν από το ταμείο της ΕΠΣΛ, το υπόλοιπο χρηματικό ποσό που δικαιούνταν από την προσφορά των υπηρεσιών τους κατά την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο 2013 – 2014.