Βαθμολογία

«Πλαστογραφία, κάμερες, χαρτί υγείας...»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL οι προσφυγές που κατέθεσαν οι Στεφανίδης και Αθανασόπουλος αποτελούν «αγκάθι» για την διοίκηση του Βαγγέλη Πλεξίδα. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Πέντε διακριτούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να λυθούν, με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΑΕΛ, τα συμβόλαιά τους αναφέρουν στην προσφυγή-καταπέλτη οι ποδοσφαιριστές Νέστορας Στεφανίδης και Χρήστος Αθανασόπουλος.

Πέρα, άλλωστε, από τα οικονομικά δεδομένα, επικαλούνται μείωση της προσωπικότητας, παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και πλαστογραφία. Πώς προκύπτουν αυτά; Οι ποδοσφαιριστές παραπέμπουν στη λειτουργία καμερών ακόμη και εντός των αποδυτηρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα (κατ” επιλογή του Βαγγέλη Πλεξίδα), ενώ υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας έφτασε σε σημείο να χορηγήσει άδεια χρησιμοποιώντας ως έγγραφο χαρτί υγείας (!), για προφανείς λόγους υποτίμησης και απαξίωσης.

Εξυπακούεται δε πως είναι σημαντικότατη η κατηγορία πως το αφεντικό της Λάρισας πλαστογράφησε την υπογραφή τους καταθέτοντας διαφορετικά συμβόλαια από αυτά που είχαν υπογράψει. Επιπλέον, του χρεώνουν επίσης ότι δεν έχει κολλήσει ένσημα τους δύο τελευταίους μήνες και πως δεν έχει πληρώσει διάφορες συμφωνημένες παροχές, όπως έξοδα ενοικίου, αυτοκινήτου και διατροφής. Σημειωτέον, οι Στεφανίδης και Αθανασόπουλος είχαν ζητήσει να αποχωρήσουν από την ΑΕΛ και το τελευταίο διάστημα με απόφαση της διοίκησης προπονούνταν μόνοι τους, ώσπου αποφάσισαν να καταθέσουν προσφυγή διακόπτοντας και τις παρουσίες τους στο Αθλητικό Κέντρο των Δένδρων.