Βαθμολογία

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ!

Είναι δεδομένο πως αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ δεν έχει αρκετούς παίκτες στο δυναμικό της και από εκεί που το καλοκαίρι αποκτήθηκαν αρκετοί (το ρόστερ ήταν υπεράριθμο) εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν αποχωρήσει παίκτες με αποτέλεσμα τα… κουκιά να είναι πλέον μετρημένα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Χαρακτηριστικό είναι πως οι παίκτες αυτή τη στιγμή που είναι διαθέσιμοι είναι οριακά 18 και με κάποιους νεαρούς μέσα. Είναι δεδομένο πως στο ματς με την Ζάκυνθο δεν θα αλλάξει κάτι. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή την ερχόμενη εβδομάδα λογικά θα υπάρχουν κάποιες βοήθειες όπως του Μπόγιοβιτς που από σήμερα είναι στη Λάρισα.

Από εκεί και πέρα τεχνικό τιμ και διοίκηση είναι σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών διότι θα πρέπει άμεσα να γίνουν κινήσεις ουσίας ώστε να έρθουν παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.gr όλα τα δεδομένα έχουν πέσει στο τραπέζι και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις. Μετά τον Μπόγιοβιτς η ΑΕΛ αναζητά τρεις παίκτες πρώτης γραμμής. Αριστερό χαφ – εξτρέμ, αμυντικό χαφ (αριστεροπόδαρο) και σέντερ φορ.

Έχουν γίνει μάλιστα αρκετές κρούσεις σε ποδοσφαιριστές και από την Ελλάδα και το εξωτερικό και οι απαντήσεις είναι προ των πυλών.