Βαθμολογία

Προσφυγή κατά της ΑΕΛ από Στεφανίδη και Αθανασόπουλο

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa, κατέθεσαν οι πρώην πλέον ποδοσφαιριστές της ομάδας, Νέστορας Στεφανίδης και Χρήστος Αθανασόπουλος. Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα οι σχέσεις των δύο παικτών με την ομάδα, δεν ήταν και οι καλύτερες, καθώς τόσο ο επιθετικός από το Κιλκίς, που ήρθε στην ΑΕΛ πέρυσι, όσο και ο τερματοφύλακας, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ζήτησαν εδώ και έναν μήνα να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Νέστορα Στεφανίδη, σχετικά με το θέμα, ο ίδιος δήλωσε καθαρά, πως ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλει να φύγει από την ομάδα, είναι ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Όπως ανέφερε, όταν ήρθε στην ομάδα δέθηκε μαζί της και με τον κόσμο και ήθελε να παραμείνει εδώ για χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν ευδοκίμησε και έτσι τον τελευταίο μήνα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα στις προπονήσεις να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, όπως μας είπε, ζήτησε να φύγει χωρίς να έχει οικονομικές αξιώσεις από την ομάδα, παρ’ όλα αυτά η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του.

Έτσι, την Δευτέρα, ο Νέστορας Στεφανίδης προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να αποκτήσει την ελευθερία του, αλλά και κάποια χρήματα, ενώ τον ίδιο δρόμο επέλεξε και ο Χρήστος Αθανασόπουλος.