Βαθμολογία

Προχωράει για Ετό η Σαμπντόρια

Την περίπτωση του Σαμουέλ Ετό φέρεται να εξετάζει σοβαρά η διοίκηση της Σαμπντόρια, η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Έβερτον για την απόκτηση του Αφρικανού φορ.

Μία «δυνατή» μεταγραφή επιθυμεί να πραγματοποιήσει η Σαμπντόρια.

Συγκεκριμένα, ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Σαμουέλ Ετό για τον οποίο σκοπεύει να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Έβερτον.

Οι Γενοβέζοι θέλουν με την απόκτηση του Καμερουνέζου επιθετικού να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη γραμμή κρούσης μετά την παραχώρηση του Μανόλο Γκαμπερίνι στη Νάπολι.

Αρχικά στο μεταγραφικό στόχαστρο της «Ντόρια» ήταν ο Λουίς Μουριέλ, όμως ο επιθετικός της Ουντινέζε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων – πιο μεγάλων – συλλόγων της Ιταλίας και έτσι το έργο της ομάδας γίνεται πιο δύσκολο.

Μάλιστα, το «Calciomercato» υποστηρίζει ότι η Έβερτον δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Ετό, αρκεί να λάβει ένα ποσό που φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ. Η Σαμντόρια, από την πλευρά της, θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, τοποθετώντας οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.