Βαθμολογία

Έρχονται ενισχύσεις

Τις επαφές για την ενίσχυση του Άρη έχουν αρχίσει οι ιθύνοντες της ομάδας, με στόχο την επιστροφή των Σανιά και Νλουντούλου. Περιμένει ο Δάρλας. Τι γίνεται με Σερεμέτ, Γεωργιάδη. 

Εκτός από τις καθαρά διοικητικού χαρακτήρα επαφές που αφορούν τον Άρη, ο Άλεξ Κάλας συζητά με τους στενούς του συνεργάτες και για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται σήμερα οι Σιντί Σανιά και Γκαέλ Νλουντούλου, οι οποίοι μετά την... περιπέτεια που έζησαν με τον Γιώργο Γαλανό, επιστρέφουν στους «κίτρινους» για να δώσει περισσότερες λύσεις στον Πάουλο Κάμπος.

Χθες υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την έκδοση βίζας του Σανιά, όμως εκτιμάται ότι αυτό θα ξεπεραστεί μετά τις επαφές που έκαναν οι άνθρωποι του Αρη με την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.

Από εκεί και πέρα, ο Φίλιππος Δάρλας περιμένει να ενημερωθεί από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, σχετικά με το αν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία που είχε επιτευχθεί με την προηγούμενη διοίκηση.

Τέλος, μετά την επικείμενη απόσυρση του Δημήτρη Καρατζιοβαλή, στο προσκήνιο έχει έρθει η περίπτωση του Ντίνο Σέρεμετ. Επίσης, μπορεί να καλυφθεί το κενό που έχει παρατηρηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας με την απόκτηση του Νίκου Γεωργιάδη του Λεβαδειακού.