Βαθμολογία

Τζαναβάρας: «Έχω δύσκολη αποστολή»

Να διεκδικήσει από φέτος την άνοδο, ή αν αυτό δεν είναι εφικτό να βάλει τις βάσεις για το μέλλον, έθεσε σαν στόχο της ΑΕΛ ο νέος προπονητής, Παναγιώτης Τζαναβάρας, μιλώντας στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6. Υψηλά τοποθέτησε τον πήχη για την ΑΕΛ ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο νέος προπονητής της ομάδας τόνισε πως στόχος είναι να διεκδικήσουν οι «βυσσινί» από φέτος την άνοδο, ειδάλλως να βάλουν τα θεμέλια για να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό. «Πρώτα από όλα η ομάδα και μετά το ‘εγώ’» είπε μεταξύ άλλων. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας:

Για τους στόχους της ομάδας: «Η ΑΕΛ όπως κάθε μεγάλη ομάδα και όπως κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να βρίσκεται ψηλά. Στόχος μας είναι να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε. Αν δεν το καταφέρουμε από φέτος, θέλουμε τουλάχιστον να βάλουμε τις βάσεις για του χρόνου».

Για τους λόγους που είπε το «ναι»:  «Ένας από τους λόγους που ήρθα στην ΑΕΛ είναι ότι ξέρω που θα ερχόμουν. Επίσης το υλικό αν και είναι τελείως διαφορετικό από πέρυσι με μόλις πέντε ίδιους παίκτες, είναι πολύ αξιόλογο. Ωστόσο θέλει ακόμα κάποιες προσθήκες και ελπίζουμε σε 10-12 μέρες να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Πάντως δεν προτιμάω τα μεγάλα ρόστερ».

Για τις εκπλήξεις της Β’ κατηγορίας:  «Η Λαμία έχει κάνει μία αξιόλογη πορεία και το περίμενα. Η Ζάκυνθος είναι πραγματική έκπληξη και άξια συγχαρητηρίων, από τους παίκτες, τους προπονητές μέχρι και την διοίκηση».

Για τις διοικητικές αναταράξεις:  «Γνωρίζω ότι υπάρχουν διοικητικές αναταράξεις. Δεν ασχολούμαι πολύ με αυτά. Είναι άλλο θέμα για μένα αυτό. Εμένα η ευθύνη μου είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Έχω δύσκολη αποστολή. Σε λίγο όμως όλα θα πάνε καλά».

Για το τι πρέπει να αλλάξει:  «Η άποψη μου είναι ότι η ΑΕΛ είναι πάνω από όλους. Δεν φτάνει μόνο να έχεις καλούς παίκτες, προπονητές και μία καλή διοίκηση. Πρέπει να αφήσουμε το ‘εγώ’ μας στην απέξω και να δουλέψουμε συλλογικά».