Βαθμολογία

«Ο Κάλας θα πάει τον Άρη εκεί που του αρμόζει»

Αισιόδοξος για την πορεία των «κίτρινων» εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια του αδερφού του Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Με τον Άλεξ Κάλας στο τιμόνι ο Άρης θα πάει εκεί που του αρμόζει σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Χρήστο Ταουξίδη. Αναλυτικά η συνέντευξη του προέδρου του ΑΣ στη NOVA:

Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και "ζυμώσεις", δώσατε, ως ΑΣ Άρης, τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Αλεξ Κάλας. Πως καταλήξατε σ’ αυτή την απόφαση; «Ήταν μια δύσκολη απόφαση, όμως το ευχάριστο είναι πως μετά απ’ αυτή, όλοι οι φορείς του Άρη, βγήκαν ενωμένοι. Αναθέσαμε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Αλεξ Κάλας, από τον οποίο πήραμε όλες τις εγγυήσεις, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό τα λάθη του παρελθόντος. Εύχομαι, λοιπόν, στον κ. Κάλας, κάθε επιτυχία!».

Πρόκειται για ανάθεση μέχρι το τέλος της σεζόν, ανοίγοντας νέα κουβέντα το καλοκαίρι; «Ναι, μέχρι το τέλος της σεζόν την ομάδα θα "τρέξει" ο κ. Κάλας και μετά θα αποφασίσει η γενική συνέλευση του ΑΣ, αφού θα έχουμε ανέβει ''τρένο'' στη Β΄ Εθνική, τα περαιτέρω».

Είστε σίγουρος για τη απόφαση την οποία λάβατε, δεδομένου πως υπάρχει και το προηγούμενο με τον Γιώργο Γαλανό. «Σίγουρος δεν μπορεί να είσαι ποτέ και για τίποτα, ούτε για τον εαυτό σου! Πιστεύω όμως πως θ’ ανταποκριθεί ο κ. Κάλας και θα πάει την ομάδα εκεί που της αρμόζει».

Δεν είναι μια ευκαιρία να ασχοληθεί ο ΑΣ Άρης και με τα δικά του προβλήματα, τα οποία επίσης είναι πολύ σοβαρά; «Ο ΑΣ Άρης, πρέπει να τρέξει. Πρέπει να βρούμε χορηγούς, προσελκύοντας όλους τους Αρειανούς κοντά στην ομάδα. Πρέπει να γίνουν μαζικές εγγραφές στον ΑΣ, ώστε, πράγματι, να επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο, ως θεματοφύλακας του συλλόγου».

Εσείς θα συνεχίσετε; «Ναι, θα συνεχίσω».