Βαθμολογία

Αρίνα: «Δικός μας ο Τζέραρντ»!

Από τα πλέον αρμόδια χείλη επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για τις προχωρημένες συζητήσεις του Στίβεν Τζέραρντ με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ο προπονητής του αμερικανικού συλλόγου, Μπρους Αρίνα, παραδέχτηκε ότι ο μέσος της Λίβερπουλ θα ανήκει στην ομάδα του από τον ερχόμενο Ιούλιο!  

Επιτέλους, κάποιος από τους πρωταγωνιστές του σίριαλ Τζέραρντ- Γκάλαξι πήρε θέση! Ο κόουτς του συλλόγου από το MLS, Μπρους Αρίνα, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στους «Times» ότι ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ σύντομα θα βρεθεί υπό την καθοδήγησή του…

«Ο Στίβεν Τζέραρντ θα έρθει σε εμάς τον Ιούλιο. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Δεν με ανησυχεί καθόλου το πώς θα εγκλιματιστεί στην ομάδα μας. Αποδεδειγμένα, πλέον, είμαστε ένας σύλλογος με ιστορία και επιτυχίες. Όλα αυτά κάνουν τους Γκάλαξι ελκυστική ομάδα για ποδοσφαιριστές του επιπέδου του Τζέραρντ», ήταν το σχόλιο του Αρίνα!

Το ίδιο αποκαλυπτικός ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου από το Λος Άντζελες, Κρις Κλάιν: «Σκεφτόμαστε όλους τους παγκοσμίου επιπέδου ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αγορά. Θέλουμε οι επιλογές μας να ανταποκρίνονται στα πρότυπα των Γκάλαξι. Όταν κοιτάμε τον Στίβεν Τζέραρντ νιώθουμε ότι ταιριάζει απόλυτα με εμάς, τόσο για τον χαρακτήρα εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Με λίγα λόγια, λοιπόν, απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Αν λάβουμε υπ’όψη τις πληροφορίες του «BBC», τότε ο πολύπειρος μέσος θα υπογράψει για ενάμιση χρόνο έναντι 6εκατ. λιρών, κάτι που σημαίνει πως θα αμείβεται με 76.000 λίρες εβδομαδιαίως.