Βαθμολογία

Δεν σκέφτεται την αποχώρηση ο Φαλκάο

Μπορεί να μην το είπε ευθέως, όμως από τα λόγια του και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι ο Ραδαμέλ Φαλκάο θέλει να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στο τέλος της σεζόν.  

Αν και τα αγγλικά Μέσα θεωρούν ότι δύσκολα οι «κόκκινοι διάβολοι» θα καταβάλλουν την οψιόν αγοράς του από τη Μονακό, ο ίδιος ο Κολομβιανός επιθετικός έσπευσε να εκφράσει- με έμμεσο τρόπο- την πρόθεσή του να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ».

«Είμαι καλά. Η οικογένειά μου ζει άνετα εδώ. Απολαμβάνουμε τη ζωή μας στο Μάντσεστερ και στην ομάδα. Οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί μαζί μου και με την οικογένειά μου. Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, οι συμπαίκτες μου με καλωσόρισαν. Με στήριξαν και με βοήθησαν με ότι και αν χρειάστηκα. Είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και με μένα ήταν πολύ φιλικοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος και συνέχισε αναφερόμενος στον ιδιαίτερο τρόπο που πανηγυρίζει τα γκολ του και σχολιάστηκε από τον κόσμο και τα Μέσα:

«Ποντάρω πολλά στην σκληρή δουλειά που καταβάλλω αυτό το διάστημα. Ξέρω πολύ καλά τι προσπάθεια χρειάζεται για να σκοράρω και για αυτό πανηγυρίζω έτσι».

Κληθείς στη συνέχεια να συγκρίνει την Πρέμιερ Λιγκ με το Σαμπιονά που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν, απάντησε: «Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο ελκυστικό από το γαλλικό. Οι αμυντικοί εδώ είναι πιο δυνατοί και οξύθυμοι,  με την καλή έννοια».

Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ τον έχει αγκαλιάσει. Πολύ περισσότερο το τελευταίο διάστημα που βρίσκει τον καλό του εαυτό και σκοράρει: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους οπαδούς για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν. Θέλω να τους ευχηθώ επίσης να έχουν ένα ευτυχισμένο 2015. Ελπίζω μέσα στη χρονιά να τους φέρουμε χαρές», το μήνυμά του.