Βαθμολογία

Συμφώνησε με Όλνταμ ο Έβανς!

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα των τελευταίων ετών στο βρετανικό ποδόσφαιρο, βρήκε όπως φαίνεται ποδοσφαιρική στέγη! Ο καταδικασμένος για βιασμό, Τσεντ Έβανς, έδωσε τα χέρια με την Όλνταμ και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας! Τελικά η Όλνταμ θα είναι η ομάδα που θα τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Και αυτό γιατί έδωσε την ευκαιρία στον καταδικασμένο για βιασμό, Τσεντ Έβανς, να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, κάτι που μέχρι πρότινος αδυνατούσε να κάνει, καθώς οι περισσότεροι σύλλογοι είχαν κλειστή την «πόρτα» τους, λόγω της πράξης του.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», ο 26χρονος έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την ομάδα της League One και πλέον φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά, παρά το γεγονός ότι οι «λάτικς» είχαν κάνει αρχικά πίσω για την απόκτησή του, μόλις μαθεύτηκε στο ευρύ κοινό η πρόθεσή του. Αν όλα πάνε καλά, τότε ο επιθετικός θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ματς της Όλνταμ κόντρα στη Ντονκάστερ το Σάββατο.