Βαθμολογία

Δεν τα κατάφεραν οι Μικτές

Ήττες γνώρισαν οι δύο Μικτές Ομάδες του Νομού μας(Παίδες και Νέοι), στους αγώνες με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Νομού Πιερίας. Οι Παίδες, έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και χωρίς να παρουσιάσουν κάτι το ουσιαστικό έχασαν με σκορ 1-0, ενώ οι Νέοι παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και ηττήθηκαν με σκορ 2-1.

Μακριά από το καλό τους πρόσωπο οι Παίδες

Η Μικτή Παίδων του Νομού μας, ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας, γνωρίζοντας ουσιαστικά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα για Προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες. Η ομάδα του Νομού μας, προσπάθησε να απειλήσει με κάποια μακρινά σουτ του Πινακά, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Γιώργος Δοδοντσάκης): Σουλούκος, Κίτσιος, Κόκοβας, Μπουροτζίκας, Μαλάκος, Παρλάντζας, Δάκτυλας(65’ Φουρίκης), Καμπέρης, Ζαχαράκης(60’ Τσακνάκης), Πινακάς, Κοτσιανούλης.

Δεν εκμεταλλεύτηκαν το γρήγορο προβάδισμα οι Νέοι

Παρά το γεγονός ότι οι Νέοι της Λάρισας ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 0-1, με αποτέλεσμα να δεχτούν δύο γκολ στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και να γνωρίσουν την ήττα με σκορ 2-1 από την Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πιερίας.

Το σκορ για την ομάδα του Νομού μας, άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό ο Κώτσιας. Στην συνέχεια ακολούθησαν κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Ζιάκα, Γκατζούλη και Κώτσια, ωστόσο το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 50’, ενώ έκαναν και την ανατροπή δέκα λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για το οποίο υπάρχουν παράπονα από την λαρισινή πλευρά. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λάρισας, είχε κι ένα δοκάρι με τον Γκατζούλη στο 75ο λεπτό.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Γιώργος Δοδοντσάκης): Καλαμάτας, Μπάμης, Σέντζας, Μάρης(70’ Κακαράντζας), Κακάμης, Κυρίτσης, Κώτσιας, Παπαγιαννούλης, Τσιάτας, Γκατζούλης, Ζιάκας.