Βαθμολογία

Επιστρέφει ο Σίσιτς

Πράξη αναμένεται να κάνει την υπόσχεσή του ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος είχε δηλώσει στις αρχές Δεκεμβρίου πως θα επιστρέψει να αγωνιστεί στον ΟΦΗ μόνο αν αποχωρήσουν οι κ.κ. Γκατούζο και Πουλινάκης. 

Παρελθόν αποτελούν εδώ και κάποιες μέρες ο Μάνθος Πουλινάκης και ο Τζενάρο Γκατούζο, με τους οποίους φέρεται να είχε πρόβλημα ο Μίρνες Σίσιτς.

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός είχε δηλώσει πως «είμαι έτοιμος να γυρίσω και να παίξω τζάμπα για έναν χρόνο στον ΟΦΗ αρκεί να φύγουν οι Πουλινάκης και Γκατούζο».

Τελικά ο Κρητικός παράγοντας και ο Ιταλός τεχνικός έφυγαν από την ομάδα και από τη στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα διοικεί ο Νίκος Μαχλάς και την ομάδα θα κοουτσάρει ο Νίκος Αναστόπουλος, ο διεθνής άσος αναμένεται να κάνει σύντομα πράξη την υπόσχεσή του.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον παίκτη να επιστρέφει στο ΒΑΚ για να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή.

Από εκεί και πέρα, μεταξύ των παικτών που ενδιαφέρον τον ΟΦΗ είναι και ο Λεωνίδας Καμπάνταης για την διάδοχη κατάσταση του Αντώνη Πετρόπουλου.