Βαθμολογία

Τελειώνει του Νομπόα

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος θα υπογράψει για τα επόμενα 2,5 χρόνια στους Θεσσαλονικείς. Εξελίξεις σύντομα με κεντρικό αμυντικό και Μπλάνκο. 

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας και οι Θεσσαλονικείς, παρά τους πολλούς συλλόγους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Ο Γκαμπριέλ Φλορέα, ένας από τους εκπροσώπους του, βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επέλθει κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία για συμβόλαιο 2,5 ετών.

Όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του διεθνούς άσου, αυτές ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, συν τα πολύ υψηλά μπόνους για κατάκτηση τίτλων και συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα, είναι και με εκείνον κοντά σε συμφωνία, αφού απομένει το «Ο.Κ.» της ομάδας που έχει συμβόλαιο.

Για τον ακραίο φορ, η υπόθεση του Μπλάνκο παραμένει ψηλά στη σχετική λίστα, ενώ παράλληλα οι Θεσσαλονικείς έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση αν δεν προχωρήσει του Αργεντινού άσου της Γουέστ Μπρομ.