Βαθμολογία

Θετικά μηνύματα για Ροντρίγκες

Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Ελλάς Βερόνα για την απόκτηση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες, με τους «πράσινους» να επιθυμούν η υπόθεση να έχει τελειώσει μέχρι την Κυριακή.

Εδώ και δύο ημέρες ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ελλάς Βερόνα για την απόκτηση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες, ο οποίος από την πλευρά του πιέζει τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου να τον παραχωρήσει στο «τριφύλλι».

Αυτή τη στιγμή το «τριφύλλι» παρουσιάζεται θετικό στο ενδεχόμενο να δώσει ένα ποσό στους Ιταλούς για τον δανεισμού του Ουρουγουανού στόπερ, ενώ στη συμφωνία θα μπει οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Εκεί φαίνεται πως γίνεται η όλη συζήτηση αυτή τη στιγμή.

Η Βερόνα αξιώνει χρήματα για να αντικαταστήσει τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος χθες (σε μία μορφή πίεση) είπε ότι αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν έπαιξε στο παιχνίδι με την Έμπολι (0-0).

Πρόθεση της διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ είναι η υπόθεση να έχει τελειώσει οριστικά μέχρι την Κυριακή και αν δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Ελλάς Βερόνα, τότε θα προχωρήσουν σε συμφωνία με Ισπανό στόπερ.