Βαθμολογία

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από Βίτορ Περέιρα

Στον Ολυμπιακό λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον Μίτσελ, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις για τον αντικαταστάτη του. Οι Πειραιώτες είναι στην τελική ευθεία της συμφωνίας με τον Βίτορ Περέιρα, άλλοτε προπονητή της Πόρτο με την οποία έχει πάρει πρωτάθλημα, ο οποίος έρχεται να ταιριάξει απόλυτα στο προφίλ του νέου τεχνικού που αναζητά ο Ολυμπιακός.

Ο Βίτορ Περέιρα οποίος θα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και θα υπογράψει ένα πολύ ακριβό συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει αρκετά χρήματα αλλά και θα τον δέσει με την ομάδα έτσι ώστε να δημιουργήσει το σύνολο που αυτός θέλει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 46χρονος Πορτογάλος προπονητής έχει ένα πολύ «βαρύ» βιογραφικό, αλλά και μεγάλες επιτυχίες με την Πόρτο. Ο Περέιρα άρχισε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομών των «δράκων» κι αφού πέρασε από μικρότερες κατηγορίες επέστρεψε το 2010 στην Πόρτο, αρχικά ως βοηθός. Το 2011 έγινε πρώτος προπονητής και κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2012 αλλά και του 2013, όπως και το Σούπερ Καπ του 2011 και του 2012, ενώ ήταν φιναλίστ του Σούπερ Καπ Ευρώπης το 2011 και του Λιγκ Καπ το 2013.