Βαθμολογία

Παρελθόν για τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης!

Παρελθόν αποτελεί για τον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση και αποφασίστηκε να επέλθει ''διαζύγιο''.

Το απόγευμα της Τρίτης ανακοινώθηκε και επισήμως η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. ''H εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη''.

Στο σάιτ της ομάδας φιλοξενείται και δήλωση του Δώνη, η οποία έχει ως εξής: "Η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν από τις καλύτερες που είχα στη καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό την διοίκηση της  ομάδας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, τους αντιπροέδρους Βάσσο  Ηλιάδη και Χάρη Φωτίου αλλά και τον υπεύθυνο των οικονομικών θεμάτων Γιάννη Δημητρίου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα θελω να ευχαριστήσω και τον Team manager Γιώργο Σαββίδη.

Ένας άνθρωπος που ήταν συνεχώς δίπλα μου και θεωρώ ότι είναι η ψυχή της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αυτό τον υπέροχο 1,5 χρόνο που μου χάρισαν. Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω  και την προηγούμενη διοίκηση που   με έφερε στην ομάδα. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του Αρχαγγέλου, τον γιατρό της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τον μεταφραστή  της ομάδας καθώς και το προσωπικό  των γραφείων της εταιρείας.  Και φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς  τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ μεγάλος''.