Βαθμολογία

Στην Κατερίνη αγωνίζονται την Τετάρτη οι Μικτές

Μετά τη σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, εν όψει των αγώνων της προσεχούς Τετάρτης με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας, ο Ενωσιακός προπονητής κ. Γιώργος Δοδοντσάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίσουν τις αποστολές των δύο ομάδων και είναι οι παρακάτω:

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Σουλούκος, Κίτσιος, Κόκκοβας, Μπουροτζήκας, Τσούτσουρας, Μαλάκος, Δάκτυλας, Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Πινακάς, Λαζαρίδης, Ζαχαράκης, Καραούλας, Παρλάντζας, Ντιντής, Σκύφτας, Έξαρχος, Φουρίκης.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ

Καλαμάτας, Σκούρας, Μπάμης, Κακάμης, Μάρης, Θανάσης, Σέντζας, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Ζιάκας, Γκατζιούλης, Τσιάτας, Παπαγιαννούλης, Κώτσιας, Γαδιτσάκης, Μπασαγιάννης, Κακαράτζας, Κατσαρός.

• Όλοι οι παραπάνω αναφερόμενοι ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων θα πρέπει την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2014, στις 09.45΄ το πρωί να βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης, από όπου θα γίνει η αναχώρηση για το γήπεδο της Νέας Εφέσου.

Τον αγώνα των Μικτών ομάδων Παίδων, που θα γίνει στο γήπεδο της Ν. Εφέσου και θα αρχίσει στις 1 μετά το μεσημέρι, θα διευθύνει ο κ. Ιωάν. Γκαραγκάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Λάμπρο Παπαργυρίου και Δήμητρα Τσικλητάρη.

Στο ίδιο γήπεδο θα παίξουν και οι Μικτές ομάδες των Νέων, με τον αγώνα τους να αρχίζει στις 3 μετά το μεσημέρι και τη συνάντηση να διευθύνει ο κ. Παπαργυρίου, με βοηθούς τους κ.κ. Γκαραγκάνη και Τσικλητάρη.