Βαθμολογία

Έγινε αποδεκτή η παραίτηση Σεροπιάν

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: «Η ‘ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ’ ανακοινώνει πως κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή τής ομάδας Μουράτ Σεροπιάν, που ο ίδιος υπέβαλε από χθες το βράδυ αμέσως μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Επισκοπή.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον κ. Σεροπιάν για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του καθ’ όλο το διάστημα παραμονής του στον «μελανόλευκο» πάγκο και του εύχεται «καλή συνέχεια» στην επαγγελματική του καριέρα».

Ο Σεροπιάν στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε ότι «με γνώμονα το καλό και μόνο του Παναιγιαλείου υπέβαλα στη διοίκηση την παραίτησή μου, θεωρώντας πως πρέπει να υπάρξει ένα… ηλεκτροσόκ».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη τής διοίκησης για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα θέλουμε… Με γνώμονα λοιπόν, το καλό και μόνο του Παναιγιαλείου υπέβαλα χθες στη διοίκηση την παραίτησή μου, θεωρώντας πως πρέπει να υπάρξει ένα… ηλεκτροσόκ, ώστε η ομάδα να βρει το δρόμο της. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναιγιάλειο, για τον οποίο είμαι σίγουρος πως θα πετύχει τους στόχους του».