Βαθμολογία

«Θα ήθελα τον Τζέραρντ στο πλευρό μου»

Τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας σπουδαίος προπονητής πληρεί ο Στίβεν Τζέραρντ σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς, με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να αναφέρει πως θα ήθελε στο μέλλον να έχει τον αρχηγό των «κόκκινων» στο τεχνικό του επιτελείο. Παράλληλα ανέφερε πως δεν έγινε καμία πρόταση στον 34χρονο μέσο για να παραμείνει στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ από άλλο πόστο.

«Δεν βλέπω λόγους για να μην γίνει προπονητής. Είναι ένας φανταστικός ηγέτης στα αποδυτήρια. Πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να δίνει σημαντικές συμβουλές. Η εμπειρία που έχει από την Λίβερπουλ και αυτά που μπορεί να προσφέρει στους ποδοσφαιριστές θα ήταν ανεκτίμητα για τους νέους.

Αν είμαι ακόμη προπονητής εδώ όταν θα έρθει η ώρα της απόσυρσής του, θα ήταν κάποιος που θα ήθελα να έχω στο επιτελείο μου. Ο Στίβεν είναι τύπος που δεν βαδίζει στα τυφλά, σκέφτεται πολύ πάνω στο άθλημα, αλλά η συγκέντρωσή του στο παρόν είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται ακόμη και μετά το τέλος της φετινής σεζόν Δεν του έγινε καμία πρόταση για να παραμείνει εδώ από προπονητικό πόστο» σχολίασε ο Βορειοϊρλανδός.