Βαθμολογία

Θέλει τη φανέλα του Τζέραρντ ο Ακινφένουα

Το άλλο πρόσωπο του Αντεμπάγιο Ακινφένουα θα δει όποιος παίκτης της Γουίμπλεντον προλάβει και πάρει τη φανέλα του Στίβεν Τζέραρντ μετά το ματς της Δευτέρας για το Κύπελλο, αφού, ο σωματώδης επιθετικός θέλει σαν τρελός να είναι αυτός που θα πάρει το αγωνιστικό κειμήλιο από τον ηγέτη των «κόκκινων».  

Η Γουίμπλεντον αντιμετωπίζει τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ τη Δευτέρα, για τον τρίτο γύρο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού και η ανακοίνωση του Στίβεν Τζέραρντ για το φινάλε της θητείας του στη Λίβερπουλ, το προσεχές καλοκαίρι, έκανε τον Αντεμπάγιο Ακινφένουα να βάλει έναν μεγάλο στόχο.

Έχοντας τον έμπειρο χαφ σαν πρότυπο όλα αυτά τα χρόνια, θέλει να είναι αυτός που θα πάρει τη φανέλα του μετά τη μεταξύ τους μάχη στο Κύπελλο. Σε διαφορετική περίπτωση, οι συμπαίκτες του θα δουν τον άλλο, κακό του εαυτό.

«Θέλω τη φανέλα του Τζέραρντ. Έχω πει στους συμπαίκτες μου πως όποιος με προλάβει και μου την πάρει, θα έχει πρόβλημα μετά. Θέλω να πάρω τη φανέλα του, καθώς θα είναι η τελευταία του χρονιά στη Λίβερπουλ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ακινφένουα.