Βαθμολογία

Αέρας πέρασε από την Αμπελιά

Νίκη με σκορ 2-4 πήρε ο Άγιος Θωμάς, μέσα στο γήπεδο του Ολυμπιακού Αμπελιάς, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν καλύτερη και κατάφερε να πάρει από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, ενώ το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Στο 25’ ο Συρούκης έκανε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο ίδιος παίκτης, στο 52’ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 2-0, ενώ στο 58’ ο Καραγιάννης έγραψε το 0-3. Το 0-4, σημείωσε ο Σαλοκανάς στο 61ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν αρχικά να μειώσουν σε 1-4 με τον Ντίνο, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 75’ ο Κουλάκογλου.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Ακρίβος, Τολιόπουλος, Κατσικόπουλος, Μπρόζος, Παναγιωτόπουλος(65’ Σουλιώτης), Κουλάκογλου, Μπατσκίνης, Σαλής, Ζαχαράκης, Κατσαρός(60’ Ντίνος).

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Παπάζογλου, Ευαγγέλου, Πανέτσος, Αντωνόπουλος, Μηλιώνης, Αραπατσάνης, Καραγιάννης, Καραούλας, Καλούσης, Συρούκης, Σαλοκανάς.